Η εταιρεία μας

Η επιχείρηση πυροσβεστικών ειδών FIREVAC, ιδρύθηκε το 1980 από τον Φραγκίσκο Βαμβακάρη, πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη Αντώνη Βαμβακάρη. Τα πρώτα χρόνια ασχολήθηκε με την πώληση, συντήρηση, αναγόμωση πυροσβεστήρων και την εμπορία διαφόρων πυροσβεστικών ειδών. Από το 1994 και έπειτα, με την προσθήκη του Αντώνη Βαμβακάρη πτυχιούχου ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη, η επιχείρηση επεκτάθηκε στην εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων πυρανίχνευσης, πυρόσβεσης, φωτισμού ασφαλείας και γενικότερα συστημάτων πυρασφαλείας σε βιοτεχνίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, βιομηχανίες, γραφεία, αποθήκες κ.α.

Η εταιρεία μας ήταν από τις πρώτες που πιστοποιήθηκαν το 2005 σύμφωνα με την νέα νομοθεσία που αφορά τους πυροσβεστήρες ΚΥΑ 618/43 & 17230/641 από τον κορυφαίο παγκοσμίως φορέα πιστοποίησης BUREAU VERITAS και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να συνεργάζεται με τους κορυφαίους κατασκευαστές πυροσβεστικού εξοπλισμού ώστε να σας προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά.

Από 1η Μαρτίου του 2019 θα μας βρείτε στο νέο μας κατάστημα στην οδό  Τερψιθέας 22 στο Παλαιό Φάληρο, σε μεγαλύτερο χώρο που συνδυάζει έκθεση και εργαστήριο συντήρησης και αναγόμωσης πυροσβεστήρων, προσφέροντας επίσης άνετο parking για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Με εμπειρία εδώ και 41 χρόνια, η εταιρία FIREVAC εγγυάται υπεύθυνη εργασία, συνέπεια, απόλυτη αποτελεσματικότητα ενάντια στο κακό που λέγεται ΦΩΤΙΑ και βέβαια υπεύθυνο after sales service.

firevac
firevac
Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια!